Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  υποστηρίζει τους εξής τρόπους πληρωμής:

1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover) ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank

2. Αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα σας στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους χωρίς επιπλέον χρέωση. Η δωρεάν αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σας ζητηθεί να υπογράψεις τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σας και η απόδειξη αγοράς θα βρίσκετε μέσα στην συσκευασία των προϊόντων.

*Για παραγγελίες έως 20 ευρώ δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα της αντικαταβολής αλλά μόνο η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στους παρακάτω λογαριασμούς της τράπεζας EuroBank και Alpha Bank. Στο καταθετήριο τραπέζης πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας.

  • IBAN: GR6402607300000400200745495 (EuroBank
  • IBAN: GR9401409000900002002009120 (Alpha Bank)

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

4. PayPal:

Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Paypal. Αφού επιλέξετε αυτό το τρόπο πληρωμής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό Paypal που διαθέτετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εκείνη τη στιγμή σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com